De macht van de ambtenaar

In april 2021 was Eva Wolf als gast aanwezig bij dr Kelder en Co. Ze sprak daar met Jort Kelder onder andere over tegenmacht en de rol van ambtenaren. Want zijn ambtenaren enkel uitvoerend? Of werken ook zij steeds meer vanuit het doel om de bestuurder uit de wind te houden?

Klik hier om het fragment terug te kijken!

In de online Meet-up op 22 juni, 15:00 – 17:00 gaan wij in op vragen rondom tegenmacht bij complexe ruimtelijke projecten. Hoe kan je tegenmacht vormgeven bij deze complexe ruimtelijke projecten? En ook de andere kant van de vraag: is er bij complexe omgevingsbesluitvorming niet al zo veel tegenmacht dat het überhaupt moeilijk genoeg is om tot een project of een besluit te komen?

Klik hier voor meer informatie en om jezelf aan te melden voor de online Meet-up!

Leave a comment

Spring naar toolbar