Terugblik Slotbijeenkomst 2020

JURIDISEREN OF PARTICIPEREN BIJ OMGEVINGSBESLUITEN?

Afgelopen jaar stond het dilemma ‘participeren of juridiseren?’ centraal. Rondom dit dilemma organiseerde kennisprogramma Bindend Besturen in Brabant (BBB vier online meet-ups met prachtige verhalen van circa 350 professionals die hun ervaringen deelden. De bijsluiter, die hier te downloaden is, is een bundeling van die ervaringen.

Terugblik 2020

In een panelgesprek met Laurens de Graaf, Ivka Orbon, Maarten Verhoeven en Lorenzo Goudsmits onder leiding van Menno van Rosmalen werd er teruggeblikt op de online meet-ups van het afgelopen jaar. Daarnaast gaf het kennisprogramma een update van de onderzoeken, interventies en projecten waar Bindend Besturen in Brabant aan werkt.

Thema 2021: Complexe omgevingsbesluitvorming

Met een column van Geert Teisman werd dit moment benut om het thema voor het komend jaar aan te kondigen. Dan vervolgt BBB de gesprekken over bindend besturen in de omgevingswet rondom het thema ‘Complexe omgevingsbesluitvorming’ en welke rol de omgevingsdialoog daarin speelt.

Terugkijken of lezen?

Ben je nieuwsgierig naar de opbrengst? Of lukte het niet om aan te sluiten? Kijk dan hier de bijeenkomst terug!

MEEDOEN?

Heb je een vraag of wil je meer info, stuur dan een bericht naar bindendbesturen@brabant.nl.

Leave a comment

Spring naar toolbar